Délkelet-Ázsia

Sunday, September 03, 2006

HVG Golden Blog díjátadó

Pénteken a HVG Golden Blog díjátadó ünnepségen voltunk. Érdekes volt egy blog rendezvényen élőben is részt venni. Kb. 150 vendég lehetett. Jó lett volna, ha a bloggerek kaptak volna egy kitűzőt a blog nevével, hiszen személyesen mi például senkit sem ismertünk az este elején.

A rendezvény hét órakor kezdődött a Fészek Művész Klubban, a díjátadóra nyolctól került sor. Műsorvezető Hajós András volt (aki szintén érintett ebben a témában: az Emil.Rulez zenekari blogját holtversenyben a legjobb közös blognak választották tavaly). Az idei versenyen 11 kategóriát állítottak fel. A díjkiosztó első felében az első három helyezettet hívták fel a színpadra (így legalább megismertünk egy-két bloggert), majd egy-két kategória után ezt leszűkítették az elsőre. Ugyanis több díjazott nem tudott eljönni, illetve nem kívánta személyesen átvenni a díjat. Kicsit nehézkesen ment a díjkiosztó, szerintünk Hajós András sokat dobott rajta.

A "Hely szelleme" kategóriából, amiben mi is indultunk, nagyon kevés résztvevő volt jelen (azért ez adódik a kategória jellegéből). A győztes Fogi díját is csak képviselője tudta átvenni (a fenti képen ez látható). A harmadik helyezet Firenzei tavasz című blogot író Andi szerencsére eljött (mivel harmadik lett, így legalább felismertük a díjkiosztó után). Több hasznos tippet is kaptunk Firenzével kapcsolatban, jövőre nehéz lenne kihagyni :) .

0 Comments:

Post a Comment

<< Home