Délkelet-Ázsia

Thursday, July 27, 2006

Golden Blog: köszönjük a szavazatokat!


A Golden Blog versenyének második fordulója lezárult, a győzteseket a HVG egyik oldalán tudjátok megnézni. A "Hely szelleme"kategóriában, ahol mi is indultunk, az alábbi végeredmény született:
  1. Afrikarulez, avagy AISEC Internship in Nigeria - 205 szavazat
  2. BalatOnline - 183 szavazat
  3. Firenze - 139 szavazat

Gratulálunk a győzteseknek, az első helyezettnek, Foginak pedig sok sikert a harmadik fordulóban! Robymus-hoz hasonlóank mi is meglepődtünk, hogy a négy ázsiai blog közül egyik sem került be az első háromba. Bár mi már annak is örültünk, hogy rájuk találtunk!

Köszönetet szeretnénk mondani a ránk voksolóknak, összesen 132 szavazatot kaptunk, mellyel a negyedik helyezést értük el! Nem hittük volna, hogy ennyi szavazatot kapunk! A verseny által több ember ismerhette meg a blogunkat, reméljük az új olvasók közül páran továbbra is olvasni fognak minket!

Továbbá a HVG-nek köszönjük a verseny megszervezését! Sok jó blogot olvastunk végig. Mindenkinek tudjuk ajánlani, hogy, ha eddig nem tette meg, akkor nézzen bele a kategória többi blogjába (a lista a egy korábbi Délkelet-Ázsia bejegyzésben megtalálható).

2 Comments:

  • At 8:47 PM, Anonymous Anonymous said…

    SZiasztok! Köszönöm a Gratulációkat, nem hittem volna, hogy nyerni fogok. Igazából még azt sem tudom ki nevezte be a Blogot.. Igazából komoly álmatlan éjszakáim voltak a délkeletázsiai Blogokkal kapcsolatban, hogy a 4ből valamelyik meg fogja nyerni, merthát tényleg jók! De hogy az első 3-ba sem került bele... Furcsák ezek a szavazók. Sebaj, Örülök ennek a versenynek, mert én is ovlashattam több régiótokbeli blogot, Többek között ráakadtam Gittina Blogjára, aki valaha szintén AIESEC traineeként ment szingapúrba, ahová annyira vágytam én is! Illetve igyekszem követni a ti kalandjaitokat is!

     
  • At 12:42 AM, Blogger Andrea es Andras said…

    Mi meg az afrikai blogodat nézzük érdeklődve. Sajnos nem voltunk még azon a földrészen, így különösen érdekes látni a mindennapokat.

     

Post a Comment

<< Home