Délkelet-Ázsia

Friday, August 11, 2006

Hazaérkeztünk



Múlt héten hazaérkeztünk Szingapúrból Magyarországra. Emiatt egy kicsit el is tüntünk az utóbbi napokban, az utazást készítettük elő, illetve a hazatérés után is gyorsan szálltak a napok. Egy évre tanulni mentünk ki, mely hamar elrepült. Örülünk, hogy legalább a blogban megörökítettünk pár eseményt. Szeptember 1-től Magyarországon kezdünk dolgozni.

A blogot idén még folytatni fogjuk. Megírjuk még azokat az élményeinket, melyekre eddig nem jutott idő. A legtöbbször csak egy-egy kirándulás megörökítésére futotta erőnkből. az általánosabb tapasztalatainkat, benyomásainkat még nem tudtuk leírni. Az otthoni kalandjainkat egy másik blogban fogjuk megörökíteni, nem lenne célszerű a Délkelet-Ázsia blogban írni róluk. Amint elkezdjük a másik blogot, itt is be fogunk számolni róla.

Ahogy figyeljük a látogatóinkat (a logfájlban), észrevettük, hogy olvasóink is megváltoztak. Míg korábban kizárólag az ismerőseink olvasták blogunkat, addig most már inkább a Google-ből vagy más oldalakról érkeznek látogatóink. Reméljük mindenki talál érdekes információkat. Az email címünket feltüntettük a profile-ban a jobb oldalon (View my complete profile), kérdések esetén szívesen állunk rendelkezésre.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home